Najnovšie recenzie zo sekcie Doplnky stravy na kĺby, kosti, svaly
- kvalitná kĺbová výživa
- Inovo užívame dlhodobejšie . V množstve menšom ako je doporučené. Dobrá pohyblivosť.
- dlhodobo overený účinok
- Kolagen mi odporučil ortopéd, som spokojná.
Mám dobré skúsenosti, už som kollagén drink užívala aj predtým.
- Od začiatku užívania pociťujem zlepšenie zdravotného stavu.
Ďakujem Kompave za tento produkt. Hľadal som riešenie pre môj úraz v práci keďže som spadol na schodoch priamo na chrbát. Kôli úrazu som nemohol dlho stať na jednom mieste keďže som v tom čase pracoval v kuchyni. O tomto produkte som sa dočítal v jednom článku kde gelo 3 komplex s kombináciou s MSM a fit artro activ vyliečili zranenie. Kúpil som si všetky tieto produkty a a 3 mesiace som intenzívne užíval tieto produkty. Po 2 mesiacoch som zistil v práci že má už nebolel chrbát. Ako bonus užívaním tejto kombinácie produktov sa mi trochu vyhladila pleť. Mnoho ľudí tipujú že mám menej rokov ako v skutočnosti mám. Teraz tieto produkty užívam preventívne hlavne gelo 3 komplex a MSM. Fit artro užívam občas alebo pri intenzívnom užívaní keď mám nejaký úraz.
Rychlost dodania. Pacila sa mi aj komunikacia obtom kde sa objednany produkt nachadza a kto mi ho pripravuje.
- Vyhodna cena
- Vyhovujuca velkost balenia
Produkt co sa chuti tyka je v pohode. Hodnotit ucinok je este skoro, produkt uzivam este len tyzden.
- Účinný výživový doplnok pre kĺby
- Užívam už dlhšiu dobu a som veľmi spokojná
- Dobrá chuť
Vilgain Kolagén komplex hruška a broskyňa 300 g
Pridané: 16. novembra 2024
(naposledy upravené 16. novembra 2024)
Zakúpený v Aktin.sk
Mohol by byť chuťou nie ako liečivo
- Pôsobí dostatočne účinne
- Nie dobrá chuť
- Funguje, pomáha
- Mamina berie dlhodobo samozrejme s prestávkami a pomáha mu to na DNU.
Objednávam pravidelne, užíva manžel - vegán aj ja, ktorá má problém s trávením živočíšneho kolagénu. Chutí dobre - citrónovo. Obaja odporúčame!!!
- Veĺmi mi pomohol na kĺby, ustúpila bolesť
- ostatnym ludom sa paci tak ho skusam aj ja
- po par mesiacoch som si nevsimol ziaden rozdiel na kolenach
neviem v com ma pomahat ale ja mam asi ziaden rozdiel, je ale pravda ze celu zimu chodim v kratasoch, mozno to sa nelubi mojim kolenam :)
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »